Diskuse

Pýcha a pivo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak jsem nepochopil větu:

"Pivo natočené přímo z ležáckého sklepa (a ohřáté na konzumní teplotu!) chutná zkrátka vždy lépe."

Zdroj: https://lukaskopecny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=695288

Až doposud jsem si myslel, že pivo z ležáckého sklepa má ideální teplotu (7.schod:-)). Že by se mělo ohřívat, to mi hlava nebere. 8-o

0 0
možnosti

V ležáckém sklepě by měla být teplota cca 3-4 stupně (tam pivo zraje). Konzumní teplota je výrazně vyšší.

0 0
možnosti

;-D Je to kašpar. Otec mého zetě se vyjádřil k mému domácímu pivu: průmyslové pivo smrdí, to tvoje hezky voní.

0 0
možnosti

Dobrý den , moje huba prolezla kde co , Prazdroj je jen jeden . To co se dělá podomácku --- mno , často je řídká stolice .

1 0
možnosti

Jsou i lepsi piva. Je to o chuti.

0 0
možnosti

Ještě pamatuji když chodil hospodský do sklepa narážet soudek. Teď se chlubí hospody, že čepují pivo z tanku.

0 0
možnosti

Nevim, ze by se tim chlubili. Ten tank by ve vesnici hospodsky nevycepoval ani za petiletku,

Jiste ze u Pinkasu a jinde nic jineho nez tank nemaji. Je to nejlevnejsi a nejjednodussi. Ani pucovat ho nemusi, to jim udela pivovar.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS